Recept číslo 3
Tvarohové pšeno s hrozienkami
Recept číslo 2
Sladká ryža s banánom
Recept číslo 1
Tvarohová mňamka

90 dňová diéta

90 dňová diétaDiéta je rozdelená na 4 dni. Začína sa bielkovinovým, 2. je škrobový, 3. deň je uhľohydrátový a posledný je vitamínový. Každý 29. deň je vodový. Vtedy vyplavujete z tela všetky toxické látky von. Poradie dní by ste nemali preskakovať. Dôležité je, aby ste dodržiavali určité pravidlá, a jedli jedlá , ktoré sú určené na príslušný deň. Pri tejto diéte jedzte veľa ovocia a zeleniny. Ak máte odšťavovač, môžete si urobiť džúsy. Okrem ovocia a zeleniny jedzte veľa strukovín a obilnín. Zelenina môže byť čerstvá, mrazená alebo konzervovaná. Ak zjete niečo iné ako máte, pokračujete na druhý deň s diétou.

V tele prebiehajú tri cykly metabolizmu.
Prvý je očisťovací, druhý je prijímací a tretí je tráviaci.

Očisťovací cyklus trvá od štvrtej ráno až do dvanástej dopoludnia. V tomto čase pite veľa tekutín. Jeme veľa ovocia. Ovocie môže byť aj sušené, večer si ho namočíme do vody a ráno ho zjeme.

Vypijeme aj vodu z ovocia. Diétou zmeníme zmenu stravovacích návykov, zo zlého stravovania na dobré a zvykneme si na pravidelné stravovanie. Touto diétou príde vo vašom tele k zmene metabolizmu. Ak chcete schudnúť musíte tomu veriť, že to čo robíte pre svoje zdravie a telesnú hmotnosť, je naozaj pravda.

Druhý cyklus prijímací sa odohráva medzi dvanástou a dvadsiatou hodinou. Vtedy prijímame potravu, po dvadsiatej hodine už vôbec nejedzte. Intervaly medzi bielkovinovým dňom sú 4 hodiny, medzi škrobovým a uhľohydrátovým dňom sú 3 hodiny. Vitamínový deň môžeme jesť častejšie. Ak si dáte pohár šťavy z ovocia, je to ako jeden chod.

Tretí cyklus tráviaci prebieha medzi dvadsiatou večer a štvrtou ráno. Večer sa doporučuje zelený čaj, vyluhuje sa najmenej 3 ,4 minúty. Ak ho necháme vyluhovať dlhšie, bude rýchlejšie spaľovať tuky a budeme lepšie spať.

Bielkovinový deň si pripravíme mäsové jedlo. Ako prílohu použijeme zeleninové šaláty. Dajú sa použiť aj vajíčka alebo mliečne jedlá. Ak máme mäsové jedlo jeme ho aj na obed aj večeru. Pri mliečnom jedle môžeme použiť aj krajec chleba. Pri použití vajíčok, môžeme zjesť akékoľvek množstvo bielkov so žĺtkami len 4 týždenne. Večera býva tá istá ako na obed, len o polovičku menej ako na obed.

Škrobový deň jeme varené zemiaky so zeleninou. Dajú sa použiť aj strukoviny, pri príprave musia byť uvarené alebo udusené Pri varení sa dá použiť aj trocha oleja. Na obed môžete použiť aj krajec chleba. Pri varení zeleniny vzniká vývar, ktorý použijeme na zapitie. Večera býva polovička z obeda.

Jedlá ochutíme bylinkami, ktoré pomáhajú pri spaľovaní tukov a pri látkovej premene.

Vitamínový deň jeme ovocie a zeleninu. Na raňajky si dajte ovocie a na desiatu si dajte pohár džúsu.

Na obed si dajte surové ovocie alebo varené ovocie. Na olovrant si dajte mix semienok, vlašské orechy a zelený čaj. Na večeru si dajte mix ovocia.

Rozmixujete banány a lesné plody, po odstáti to vypijeme. Veľa šťastia na dosiahnutie vysnívanej váhy!