Recept číslo 3
Tvarohové pšeno s hrozienkami
Recept číslo 2
Sladká ryža s banánom
Recept číslo 1
Tvarohová mňamka

Biotta Breuss - bio zeleninová šťava

Biotta Breuss - bio zeleninová šťavaRakúsky prírodný liečiteľ Rudolf Breuss je uznávaný odborník a má patentovaný recept na zeleninovú bio šťavu známu pod názvom Biotta Breuss.

Jej zloženie pozostáva z 99,7% zeleniny – mrkvy, cvikle, reďkovky, zeleru, zemiakov a prírodnej kyseliny mliečnej. Tento bio nápoj podľa originálnej receptúry je vyváženou zmesou najdôležitejších vitálnych látok a stopových prvkov. Zelenina, z ktorej sa šťavy skladajú, sa pestuje na vlastnej, chemicky neošetrovanej pôde viac ako 70 rokov a pri výrobe sa aj šetrne spracováva.

Šťavy nie sú dofarbované, sladené ani žiadnym iným spôsobom dochucované, neriedia sa vodou a sú vyrobené priamym lisovaním. Neobsahujú konzervačné ani žiadne pomocné látky. Majú certifikát dokonca pre viac ako 50 krajín sveta.

Ako účinkuje táto šťava, vyrobená z kvalitných dozretých plodov, na náš organizmus? Prečisťuje zažívacie ústrojenstvo i celý organizmus, významne pomáha pri prevencii a liečbe zhubných ochorení, zabezpečuje rovnováhu žalúdočnej mikroflóry, potláča v tráviacom trakte škodlivé baktérie a potrebné baktérie posilňuje a pomáha pri znižovaní telesnej váhy.

Denne sa odporúča podľa zámeru piť cca 250 ml, max. 500 ml, u detí od 6 do 14 rokov je táto hranica vymedzená na cca 100 ml denne. Pije sa v malých dúškoch a netreba zabúdať na dostatočný prísun bylinných čajov či nízko kalorických nápojov počas dňa – cca 2 – 3 litre denne.